Patroon week 23 CAL2015

5 jun. 2015

We haken weer verder in hetzelfde patroon, maar nu in kleur pompoen 578 (lichtgrijs 443)

Toer 9: Haak 1 keerlosse en een vaste op de vaste. *Haak een losse en een schelp op het middelste stokje van de vorige toer en haak een vaste in de vaste van de vorige toer.* Herhaal tussen de * * tot einde.

Toer 10: haak 3 keerlossen en een stokje in dezelfde steek. *2 lossen en een vaste op de middelste bundel van de schelp, 2 lossen en 3 stokjes op de vaste van de vorige toer.* Herhaal tussen de * * tot laatste vaste. Haak 2 losse en twee stokjes op de laatste vaste.

We gaan verder haken met oranje 2006 (poederroze 477) voor toer 11 en 12.

Toer 11 (toer 3 in schema): haak 2 keerlossen, een half stokje, 2 losse en een bundel van 3 halve stokjes in de eerste steek en haak een losse. *Haak een vaste in de vaste van de vorige toer, haak een schelp op het middelste stokje van de vorige toer en haak een losse.* Herhaal tussen de * * tot laatste vaste. Haak een vaste in die vaste, haak een bundel van 3 halve stokjes, 2 lossen en een bundel van 2 halve stokjes.

Toer 12 (toer 4 in schema): haak 1 keerlosse en een vaste op de eerste bundel. *2 lossen en 3 stokjes op de vaste van de vorige toer, 2 lossen en een vaste op de middelste bundel van de schelp.* Herhaal tussen de * * tot einde.