4 weken CAL2015 en KAL2015 - een eerste evaluatie

28 jan. 2015

De eerste vier weken CAL2015 zitten erop en het lijkt erop dat het allemaal goed te doen is! De patronen zijn hier en daar toch wat lastig opgeschreven, dus daar gaan we op letten. 

Nu wil het geval dat we in week 5 een Mystery CAL in de CAL gaan starten, we verklappen alleen dat het een stola wordt. Het patroon van week 5 leent zich namelijk ook voor andere toepassingen. We gebruiken 9 bollen Cool Wool voor de stola. We hebben een garenpakket beschikbaar, als je het leuk vindt om mee te doen. We gebruiken alle nieuwe kleuren van de Cool Wool en dus ben je helemaal in! Maar je kunt ook je eigen garens gebruiken. We gebruiken totaal dus 9 bollen met 160 m looplengte en een haaknaald 4 of 4.5. De stola die we gaan maken wordt ongeveer 180 cm bij 30 cm. Mocht je een dunner garen gebruiken dan wordt de stola dus kleiner of je hebt meer garen nodig. 

Klik hier voor het patroon van de eerste vier weken Knotten CAL2015

Ook de KAL2015 verloopt lekker. De eerste strook van de 12 is af en mag even worden weggelegd. Of misschien ga je 'm wel uithalen en opnieuw breien om nog mooier te breien?


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.