Ons team

16 feb. 2015

Mogen we even voorstellen: ons team! Puk staat helaas niet op de foto.

Van links naar rechts, Amber, Renske, Francis, Leslie, Louise, Tessa en Rosa.

Amber bestiert de winkel op zondagen. Zij is studente Civiele Techniek die zowel erg goed kan breien als haken. Ze is erg vriendelijk en vindt het leuk als mensen blij de winkel uitgaan, dus dat is haar doel!

Renske springt af en toe bij, ze is druk met stage lopen en afstuderen. Renske is heel lief en vriendelijk. Ze is dol op alle wolletjes en katoentjes.

Francis Notten is miss Knotten :-) Ze is gewoonweg gek van alles van wol, katoen in alle varianten. Ze haakt het liefste en is altijd bezig iets nieuws te bedenken. Francis is er dinsdag tot en met zaterdag.

Leslie is de echte brei-ster, die overigens ook een haak-ster is. Leslie vindt het geweldig wat apartere dingen te breien. Ze ontwerpt haar eigen vesten en truien of ze breit een patroon van Stephen West. Soms ben ik een beetje jaloers op het geweldige inzicht van Leslie en ik ben blij dat ze jullie ook verder kan helpen! Leslie begeleidt het gratis brei- en haakcafé op woensdag en werkt verder die dag en ook op vrijdag. Ook verzorgt ze verschillende workshops en begeleidt ze soms op donderdagavond het brei- en haakcafé.

Verstopt achter Tessa staat Louise. Louise is de Vlaamse inbreng in onze winkel. Met haar tongval word je vanzelf vrolijk! Zij weet echt veel van breien. Ze geeft geweldig advies en heeft goed kleurgevoel! Louise staat voor jullie klaar op dinsdagmiddag en zaterdag.

Tessa is ons haakwonder. Ze is ook ons zonnetje in huis. Ze heeft gewoonweg altijd goede zin en kan zeer goed advies geven. Haar enthousiasme is erg aanstekelijk! Tessa bestiert de winkel op maandagmiddag en is er ook op donderdag en vrijdag.

Rosa is net getrouwd en heeft een geweldige sjaal daarvoor gebreid! Ze springt nu nog af en toe bij want is toe aan een nieuwe uitdaging. Rosa kan zowel erg goed breien als haken!

Op dinsdagochtenden en voor workshops en soms bij het brei- en haakcafé is Puk er. Puk is een zeer bedreven en kundig persoon die echt hart heeft voor het handwerken!

 

 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.