Inspiratie

28 apr. 2015

Wat hebben we weer een mooi weekend gehad! Ik wil jullie het geweldige schilderij van Maxima niet onthouden! Leslie heeft haarzelf weer overtroffen in dit ongelooflijk mooie portret van Maxima.

We hebben zaterdag de winnaressen van door 't oog van de naald mogen ontvangen. Wat was dat een inspirerende middag. Deze meiden zijn wel supercreatief en ook nog eens prachtige meiden die heerlijk ondernemend zijn, het was een genot! We hebben goodie bags uitgedeeld en vrijdag nog ons uiterste best gedaan om de goodie bags naar de winnaressen van de give away op te sturen! De bag was supergoed gevuld, mede dankzij Firma GBrouwer, nog onze dank daarvoor! Ze werden dan ook enorm gewaardeerd, dus geniet er allemaal heerlijk van.

Maar ook Francis heeft weer niet stil gezeten en wil haar nieuwste creatie graag met jullie delen ter inspiratie!

Het patroon is van the Little Bee, heet Sunday Shawl en is te koop via Ravelry (eventueel via ons). Ik heb drie draden Solo Cotone genomen, grijs print, groen en lila en heb met een haaknaald 7 het patroon gehaakt. In de rand zitten kleuren Organico en Opera verwerkt. Het is een prachtsjaal geworden waar ik enorm van geniet! Heb je ook zin er eentje te maken?

 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.