(Bijna) lente en een frisse wind

3 mrt. 2016

Ik vind dat ik mezelf echt een fortuinlijk mens mag noemen. Wie kan nu zeggen dat haar werk ook echt haar hobby is? Elke dag in de winkel is een klein feestje!

Gisteren bijvoorbeeld, waren er klanten die een paar weken eerder wol hadden gekocht om een giraffe- en olifantkussen (naar ontwerp van Phildar) te gaan breien. Tevens wilden ze dan in het klein dezelfde diertjes breien om aan een mobile te hangen. Ik had het geluk die mobile-diertjes en -hartjes te mogen zien. En dat was leuk geworden! Het is moeilijk uitleggen als je het niet hebt gezien, maar zo'n momentje kan me intens gelukkig maken.

Waarom dan? Omdat je dus uit een bolletje wol iets heel leuks, moois, aparts, grappigs kunt creëren. Ik vind dat het toppunt van geluk. Creatief bezig zijn en elkaar inspireren.

Zo ook hebben we een klant (wel meer ook trouwens) die handreikingen van ons oppakken en daar hun eigen draai aan geven. Zo vinden wij het natuurlijk leuk om Bernadetjes te breien, oftewel die fijne one-size-fits-all superdraagbare vestjes. Ik roep dan wat in de winkel, dat een garen ook leuk zou zijn voor zo'n vestje en zie hier het resultaat.

En dan zelf dingen bedenken, jullie hebben inmiddels wel door dat er soms te veel ideeën zitten in dit hoofd! Zo is er een leuk model vestje van Phildar, maar dat is gebreid. Als echt fervent haakster, denk ik, dat wil ik haken en hup daar gaan we.

Of ik zie mooie bolletjes en weet nog niet precies wat ik ermee wil gaan doen, maar zie ergens een mooi patroon langskomen en ga vast aan de slag.

En dat brengt me op de frisse wind. Nu we de winkel bijna 5 jaar aan het runnen zijn, is het tijd voor iets nieuws. Dus we zijn supertrots en superenthousiast dat we nieuwe merken in ons assortiment hebben opgenomen! Lang Yarns is een Zwitsers merk met de prachtigste kleuren en katoen- en wolsoorten. Het is echt een feestje om dit merk in onze winkel te mogen verkopen.

Daarnaast is Plassard een nieuw merk op de Nederlandse markt en komt dit uit Frankrijk. Hou onze site in de gaten waarom we dit zo graag verkopen, want dit merk heeft heel aparte dingen!

Natuurlijk kennen jullie Phildar al langer en zijn we blij dat we dit hippe en moderne merk kunnen leveren. De babymodellen zijn natuurlijk legendarisch, maar ook voor onszelf weet Phildar altijd mooie dingen te bedenken (zoals het vestje hierboven). En wat te denken van de sjaal van Phil Opera?

Dus ik zou zeggen, kom kijken hoe de frisse wind eruitziet! En op onze site komt steeds meer te staan, dus je kunt elke dag weer wat nieuws komen bekijken. Veel plezier! 

 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.