Hart onder de riem - Knotten Connects

25 mrt. 2020

We leven op het moment echt met de dag. We zijn weer een paar dagen verder. Ik ben erg blij dat we al besloten hadden de fysieke winkel dicht te doen. Die 1,5 m afstand houden, is gewoonweg zeer lastig in een wolwinkel. 

Vandaag is onze dochter jarig. Ik besef heel goed dat het zo ontzettend relatief is in het geheel wat er allemaal gebeurt, maar voor haar toch jammer dat ze het alleen met ons kan vieren. Haar vader woont in Gelderland en zijn vriendin heeft nu koorts. Ze zou ook naar hen toe gaan, maar sowieso is het niet de bedoeling met de trein te reizen. En nu is er ook nog een zieke in huis, dus dat plan valt in het water.

Ook zij wordt geraakt door het virus. Again het is allemaal relatief en natuurlijk maken wij er met haar en haar broer het beste van.

We blijven binnen, gaan taart bakken, gaan samenzijn. Maar groot en klein, we worden allemaal op een of andere manier geraakt door het virus.

Gisteren hebben we als Knotten-team een videoboodschap opgenomen. In een zeer kleine poging jullie een hart onder de riem te steken. En om te vertellen dat we op de achtergrond bezig zijn om Knotten Connects op te gaan tuigen. Want het verbinden met elkaar blijft belangrijk, en via breien en haken moeten we daar meer mee kunnen doen!

We denken aan jullie!

 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.