Herfst mijmeringen

6 nov. 2018

Lieve, lieve lezers en klanten,

Vorige week had ik even een kort kriebeltje geschreven dat ik nu alweer een beetje aan wil vullen.

Ik vraag deze dag om mildheid. Waarom dat? Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kan enorm streng naar mezelf toe zijn. Ik had toch de was moeten doen vandaag, waarom heb ik niet opgeruimd of waarom ben ik uitgevallen tegen iemand, dat had ik niet moeten doen, en ga zo maar door met dat soort gedachten.

Mildheid - kijk eens wat milder naar jezelf, want dan kun je ook milder kijken naar de mensen om je heen. En daarmee wil ik alleen maar zeggen dat ik ook maar een mens ben. En de andere Knotjes-meiden zijn ook maar mensen.

Wij zijn heel veel met jullie bezig, we willen jullie het graag zo goed mogelijk naar de zin maken. En hoe doen we dat? Of hoe proberen we dat? We staan voor jullie klaar als jullie vragen hebben, zowel offline als online. We inspireren. We zijn bezig met jullie in gedachte, wat zouden jullie leuk vinden. We pakken de bolletjes wol met zorg in. We proberen de liefde die wij voelen voor de mooie materialen over te brengen naar jullie. We leggen ons hart er totaal in.

Maar we zijn ook maar mensen en we hebben dus niet altijd en overal precies het goede antwoord voor iedereen. Maar in de basis hebben we echt het beste voor met jullie! 

Dus lieve, lieve lezers en klanten, zullen we vandaag wat milder naar onszelf en naar anderen kijken? En zullen we dat morgen dan nog eens herhalen? Om zo langzaamaan een milder persoon te worden? Ik wil graag die uitdaging aangaan! Ik kan zeker wat mildheid naar mezelf toe gebruiken en daarmee wil ik ook graag meer mildheid naar de mensen om me heen uitstralen.

Want dat brengt me dan weer op de basics. Het is zo spannend steeds om iets te ontwerpen, want gaan jullie het wel leuk vinden? Uiteindelijk doen we het namelijk voor jullie. We willen graag dat jullie blij worden als jullie bij ons in de winkel komen of op onze site snuffelen. Dus reageren we even niet helemaal zoals jij wilde, wil je dan mild zijn in je gedachte naar ons toe? Want het is nooit onze bedoeling iemand te kwetsen of niet welkom te laten voelen. Alles wat wij willen, is mensen blij maken door de liefde om de mooie materialen om te vormen in de mooiste creaties.

Dus zien we je snel weer bij ons in Delft? Of laat je een groetje achter in de vorm van bijvoorbeeld een review? We horen graag van jullie!

Lieve groetjes,

Francis Notten

ps op de foto draag ik een gehaakt vest van de Bingo, dit is design 2 uit Collectie C van de Knotten Designs Collectables en deze verschijnt zeer binnenkort!

Knotten


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.