Impressie van activiteiten Blue Sunday - Delft is open elke zondag

10 okt. 2016

Dit Knotje is nog helemaal aan het stuiteren van weer een fantastische Blue Sunday! Wat is dat nu eigenlijk Blue Sunday? Met 50 andere ondernemers van Delft maken wij Delft nóg aantrekkelijker om te beleven op zondag. Naast dat je flink kunt shoppen omdat bijna alle winkels open zijn, organiseren we de leukste dingen! Door samen te werken, krijg je de origineelste activiteiten. Samen maken we Delft nóg zoveel leuker.

En dan was er nu zondag 9 oktober. Ik zit nog zoooo na te genieten. De dag van de verrassingen in Delft, pop-updag. Je kon op deze bank gaan zitten en je laten verrassen. 

Wat leuk dat Nel en Ank de stoute schoenen aantrokken! Foto van Marianne Q.

 

Je ziet prachtig hoe ze genoten en zich heerlijk lieten verrassen!

Bij Knotten kon je High Tea genieten, verzorgd door Mieters Catering.

En als je het durfde om op de bank te gaan zitten op de bank op de markt, werd er een huiskamer om je heen opgebouwd en werd je toegezongen door de band Rapaille!

 

Bij de laatste keer dat de bank klaarstond, durfde een jongeman te gaan zitten. Zijn vriendin keek het allemaal eens aan. De man genoot ervan. Er werd langzaam een huiskamer rond hem opgebouwd.

Hij kreeg een drankje aangeboden van Het Konings Huys. De gitarist ging spelen, de mondharmonica kwam erbij, de drum, nog een gitarist en de zanger en zangeres zetten de tekst in. De man glundert, lacht, geniet. Het publiek groeit, lacht, geniet. Alleen maar plezier, alleen maar mooie momenten.

De vrouw gaat toch naast hem zitten. We genieten nog meer. En dan speelt Rapaille het volgende nummer en staat het stel op van de bank om met Ank en Nel te gaan dansen! Dit is het ultieme moment wat deze dag bekroont, het plezier dat vreemden met elkaar hebben en alleen maar aan het genieten zijn. Wat een dag!

 

Op zondag 11 september was er de Bruggenparade. 16 bruggen werden gevuld met straattheater, onder de bruggen voeren de fluisterbootjes van de Canal Hopper met een leuk gevulde picknickmand, beschikbaar gesteld door horecagelegenheden en andere deelnemers van Blue Sunday, er voer een sing- en songwriter mee voor de live muziek, er werden stadswandelingen over de burggen georganiseerd door Museum Paul Tetar van Elven, de bruggen werden opgesierd door Blue Sunday ballonnen en het was feest!

Wij als deelnemer van Blue Sunday mochten klanten mee laten varen op zo'n bootje en er werd weer genoten door de Knotten klanten!


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.