Knotten Connects Challenge

10 apr. 2020

Lieve, lieve mensen. We hebben een challenge in het leven geroepen!

We zitten nu eenmaal in een tijd die een hoop verandering teweeg gaat brengen en het is wel fijn om positieve dingen in deze tijd te kunnen doen.

Dus wij hebben bedacht dat we een wedstrijd gaan starten: maak een tas met het thema hart voor iemand in je omgeving. Post een foto van de tas op onze Facebook pagina of op Instagram met #knottenconnectschallenge en waarin je ons tagt @knottenwol. Vermeld erbij voor wie je de tas hebt gemaakt.

We willen zo alle positieve verhalen verzamelen en de mooiste, leukste, origineelste, meest hartverwarmende foto's van die tassen verzamelen! De enige voorwaarde is dat de tas het thema HART moet bevatten. Kijk voor inspiratie voor hartjes haken ook op onze patronen-blog.

De wedstrijd gaat vooral om verbinden in deze tijd. Iets HARTverwarmends doen voor iemand in je omgeving. Maar we gaan ook een aantal leuk gevulde goodiebags opsturen naar de 'winnaars'. 

Verder gaat Francis ook een tas ontwerpen, dit patroon komt gratis op onze site te staan. Ze haakt met Imagine - met 5 bolletjes kun je een mooie formaat tas maken!

De wedstrijd loopt tot en met eind mei.

We zouden het heel fijn vinden als ook jullie een tas gaan maken om iemand in je omgeving een hart onder de riem te steken!


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.