Knotten Fourtune CAL2017 - haak je ook nog aan?

14 feb. 2017

We zijn nu 4 weken bezig met de Knotten Fourtune CAL2017, bekijk hier de mogelijkheden. Je kunt nu aanhaken! Wil je nog 4 kussentjes haken? Bestel dan 4 blokken van 4 weken. Wil je er met 2 beginnen, bestel dan 2 blokken van 4 weken. Lees hier alles over de gehele Knotten Fourtune CAL2017.

Kussen 1 is af! Toch? Jullie zijn allemaal klaar? Alle patronen vind je hier. Ze zien er ongeveer zo uit: 

De oranjeroze is Fourtune Cookie in Organico, de groentinten is Zen in Organico en de paars-petrolversie is Happy in Bingo.

Je kunt natuurlijk op elk moment instappen, dat is zo mooi aan de opbouw van de Knotten Fourtune CAL2017! We beginnen vrijdag 20 februari met de patronen van kussen 2 en deze zal ook weer 4 weken lopen.

Detailfoto's kussen 2:

Zen in de Organico

Happy in bingo

Kussen 2 gaat er in de kleur Happy in Bingo zo uitzien, ook zo'n zin in om dit te leren haken?

We hebben natuurlijk de vaste kleuren samengesteld, maar je kunt ook je eigen kleuren kiezen zoals Verie van het blog Vestywo

Je hebt 5 kleuren nodig, voor 4 kussens heb je 2 bollen Organico per kleur nodig, dus 10 bollen. Voor 2 kussens dus 5 bollen, 1 per kleur. Bekijk de kleuren hier.

Voor de Bingo gaat het iets anders. Je hebt voor 2 kussens 6 bollen nodig en dus 12 bollen voor 4 kussens, 3 kleuren 2 bollen en 2 kleuren 3 bollen (snap je het nog?). Bekijk de kleuren hier.

Veel plezier met het kiezen!


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.