Online GEOPEND - offline GESLOTEN

22 mrt. 2020

Lieve, lieve mensen,

Hebben jullie mijn mooie verhaal van gisteren gelezen? Ja het is lente.

De tijd van nieuw, van jong, van nieuw begin.

Dus ook ik heb besloten voor een nieuw begin. Vanaf maandag 23 maart zijn we alleen ONLINE geopend.

We hebben gelukkig de webwinkel al up and running en kunnen dus gemakkelijk jullie bestellingen versturen.

Als je je bestelling toch op wilt komen halen in de winkel, dan kan dat, maar alleen als deze al is betaald! Zet het in de opmerkingen erbij en dan mailen we je als het pakket voor je klaar staat. We willen geen fysiek contact, dus als je er dan bent, kunnen wij je bestelling voor de deur zetten.

Aangezien het natuurlijk niets is voor ons om geen contact te hebben, ga ik met de meiden om de tafel zitten om manieren te bedenken toch contact met jullie te maken. Hou onze site in de gaten hiervoor!

Ik zit dit te typen, voel me emotioneel en geraakt. Niet omdat ik 'omzet' mis ga lopen. Maar omdat ik nu word geraakt in het hart waar de winkel om draait. Heel mijn hart en ziel leg ik al jaren in het verbinden met mensen. 

Dus dat verbinden gaan we opnieuw uitvinden! Dat weet ik zeker. Maar voor nu blijf lekker thuis, probeer er het beste van te maken. Ik snap oprecht dat dit voor iedereen vreselijk moeilijk is, maar we moeten dit gewoonweg volhouden om deze crisis het hoofd te kunnen bieden.

Dan wil ik nog afsluiten met de vraag voor jullie begrip. We nemen de telefoon alleen tussen 13 en 17 uur op werkdagen op. Pakketjes kunnen wat langer duren voordat ze worden verstuurd. Ook kan het zijn dat pakketjes wat langer onderweg zijn. Wij proberen er alles aan om zoveel mogelijk alles in goede banen te leiden. Maar dit is ook nieuw voor ons. Dankjulliewel!

Heel veel liefs en stay strong at home!

Francis


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.