Open huis op zaterdag 27 oktober van 10 tot 17 uur

18 okt. 2018

Heb jij zaterdag 27 oktober al in je agenda staan? We organiseren dan namelijk weer een gezellige aanhaakmiddag met leuke activiteiten en aantrekkelijke acties.

Vanaf 10 uur is iedereen bij ons aan de Voldersgracht van harte welkom met een handwerkje, een vraag of gewoon om lekker rond te kijken.

Wij zullen deze dag de eerste 2 ontwerpen uit onze nieuwe serie Knotten Designs Collectables Basics lanceren! Een nieuwe serie met Knotten ontwerpen met deze keer de basics, mooie kledingstukken en accessoires die iedereen in zijn kast wil hebben.

De Basics worden ontworpen in klassieke draden en met de prachtige kleuren zoals hierboven te zien zijn.

Op deze zaterdag zullen wij de eerste 2 ontwerpen van de basics aan jullie laten zien, spannend! Uiteraard hebben we die dag rondom deze nieuwe serie een leuke introductie actie.

Deze middag kun je ook aanhaken bij Annemarie Benthem, de schrijfster van het nieuwe boek Crochet in the City! Zij is bij ons om vragen te beantwoorden, haar nieuwe boek te laten zien of om te helpen met het maken van projecten uit haar boek.

 

Deze dag staat in het teken van gezelligheid, samen aan het handwerken zijn, je laten inspireren en natuurlijk zorgen we ook voor drankjes en hapjes.

Wil je lekker rustig kunnen snuffelen, kom dan in de ochtend. Heb je meer zin om aan te haken, kom dan in de middag tussen 13 en 15 uur. Kom na 15 uur als je vooral belangstelling hebt om de nieuwe Designs echt te bewonderen met de ontwerpers samen en rustig je eigen kleuren uit te zoeken, kom dan na 15 uur.

Wij hebben heel veel zin in dit Open Huis en zorgen dat je je echt welkom voelt en dat je verrast wordt. Voor de eerste 25 betalende klanten hebben we een leuke goodiebag! 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.