Voorverkoop pakketten Summer Around the Corner CAL2017

14 apr. 2017

Het ontwerpen zit erop, en deze keer heel wat uitgehaald en opnieuw geprobeerd! Maar de stola is af! Hij is grappig opgebouwd, je haakt aan zijkanten en onderkanten ook stukken. Dus een passende naam is er met Summer around the Corner CAL2017.

Voor deze stola hebben we pakketten in 3 kleurstellingen samengesteld. Summer Breeze, Pink Sunset en Beach Fun. 

Summer around the Corner CAL2017, Knottenwol, tunisch hakenSummer around the Corner CAL2017, Knottenwol, tunisch hakenSummer around the Corner CAL2017, Knottenwol, tunisch haken

 

Haak je liever in een andere kleur? Stel dan zelf een pakket samen, we hebben alle benodigdheden bij elkaar gezet op een pagina, zo zoek je makkelijk en snel zelf een kleurstelling bij elkaar. Het pakket bestaat uit 5 bollen in 4 kleuren, 2x een bol effen Summer Lace en 1x één bol en 1x twee bollen Summer Lace Degrade. 

De patronen komen op onze site te staan vanaf vrijdag 12 mei. Als je enige tunisch haken ervaring hebt, kun je hieraan mee gaan doen! We ondersteunen de patronen ook met filmpjes.

De benodigde tunische haaknaald is een 5.5 mm opschroefbaar op draad en een draad van 50 cm. Je kunt de houten nemen die wel iets duurder is dan de kunststof maar erg prettig werkt met de summerlace!

Francis gaat alle drie de kleuren maken, en jij?

 

 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.