Weer paar dagen verder

19 mrt. 2020

Wie had een week geleden kunnen bedenken in welke situatie we nu zitten? Ik heb nog redelijk zorgeloos mijn 50ste verjaardag gevierd. Toen was echt nog niet duidelijk hoe ernstig deze situatie is.

Nu ziet het leven er totaal anders uit dan een week geleden. Ik ben zelf niet zo iemand die direct overal het positieve van inziet. Maar ik denk dat het wel belangrijk is bij zo een ontwrichtend gebeuren, dat we ook een positieve snaar blijven raken.

Ik denk dat wij als Knotten een hele kleine bijdrage aan de positiviteit kunnen leveren! Het is fijn om te kunnen breien en haken, zeker juist in deze tijden. Iets creëren met je handen en ontspannend bezig zijn, is gewoonweg heerlijk.

Bovendien de afleiding die we dan ervaren en het werken met mooie materialen en kleuren, is een cadeautje op dit moment.

Ik leef echt enorm mee met de mensen die de deur niet uit kunnen. Het is toch verschrikkelijk dat je nu niet naar je oma en opa kan, of je vader en moeder, of wei dan ook die je dierbaar is. Dat je niet kunt knuffelen met de mensen om je heen. En we moeten allemaal maar afwachten waar dit naartoe gaat. Ons sociale leven zit wel redelijk op slot.

Dus van een aan de beterende hand zijnde Francis, hoop ik jullie een klein lichtpuntje en wat warmte te brengen in je huiskamer. En wil ik nogmaals die ongelooflijke lieve en hardwerkende Knotten-meiden bedanken. Wat fijn dat ze zo de schouders onder zetten en zorgen dat Knotten 'gewoon' doordraait!

En de actie tweedepakket15% loopt nog even door hoor! Voor een ieder die een ander wel een steuntje in de rug wil geven.

En dan nog een kleine kanttekening: we worden uiteraard veel gebeld en dat is natuurlijk helemaal goed. Maar zouden jullie pas vanaf 13 uur willen bellen? Dan kunnen we rustig de dag opstarten en de pakketjes die de deur uit moeten vast gaan pakken. Dankjulliewel! 

 


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.