Een mooie dag

30 nov. 2014
Christel Krukkert, Ingrid van Ingedingen, DenDennis, Wink van A creative being en Marieke van Made by Mriek
Een dag rondom onze agenda!
Wat een mooie dag vandaag. Mooi in zoveel aspecten, dat de goede woorden niet te vinden zijn. Mooie mensen, mooie dingen, mooie inspiratie, mooi. 
Gelijk om 12 uur stond iedereen al te trappelen om haar favoriete haakster/haker te ontmoeten. Marieke was er al en al snel volgden Marinke en Christel. Ze hadden nog net tijd om hun jas uit te doen, want iedereen was gelijk al enthousiast handtekeningen aan het verzamelen en natuurlijk de kersttal aan het bewonderen.
Gelukkig kwam Dennis vervolgens ook binnenwaaien net als Ingrid.
En er werd gepraat, gekletst, bewondert, ge-oht en ge-aht, meer gepraat, getekend, gekletst, nog meer gepraat en bewonderd :-)
Deze dag is niet in woorden te beschrijven, de beelden spreken misschien meer voor zich. Het was voor mij een aaneenrijging van bijzondere momenten, de mensen die er waren, de warmte en inspiratie die iedereen meebracht, de geweldige gesprekken, de verrassende dingen die gebeurden. Dit werd ultiem ten uiting gebracht toen een klant in gesprek met Christel spontaan een aria begon te zingen dat mij en Marinke tot tranen beroerde, Christel en anderen kippenvel bezorgde en waarvoor iedereen spontaan applaudisseerde. Een mooie dag waarop ik supertrots ben. Wat we alleen maar hebben kunnen neerzetten dankzij ons Knotten team, dankzij de creatievelingen die aan de agenda hebben bijgedragen en dankzij jullie, de klanten die er zo gezellig en in grote getalen waren!
Weer trots, weer blij en alleen al om dit soort momenten, weet je dat er ook voor 2016 een agenda gaat komen! Dankjulliewel, uit de grond van mijn hart, voor deze ontzettend mooie dag!

Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.