Jaar 2014 bijna voorbij

5 berichten 29 dec. 2014

 

Wat een jaar is 2014 geweest. Als ik kijk naar de winkel dan hebben we een aantal hoogtepunten gekend, maar ook een heel erg dieptepunt. Een van mijn meiden heeft op veel te jonge leeftijd afscheid moeten nemen van haar man. Hier wil ik toch even bij stil staan. Het is nu 5 maanden geleden en het heeft alles op zijn grondvesten doen schudden. We hebben in onze agenda een pagina aan hem gewijd. Het verdriet is nog steeds daar, maar we zijn gesterkt mede door jullie en realiseren ons dat een ieder van jullie ook op een moment afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. De pagina is dus eigenlijk voor iedereen.

Dat brengt me naar een van de vele hoogtepunten die we hebben gekend. We hebben weer een agenda weten te maken! We zijn er supertrots op. Helemaal ons eigen product, met het team van Knotten en bijdragen van anderen is dit een ongekend succes!

Op 30 november hebben we dit nog eens zachtjes gevierd!

In het begin van het jaar hadden we natuurlijk de nieuwjaarsreceptie me de fotoshoot en de foto van en van onze geweldige klanten blijft geweldig!

We zijn mee gaan doen met de CAL2014 en naar aanleiding daarvan hebben we een eigen CAL2015 en KAL2015 ontworpen! Hoe leuk is dat? Leuk toch die kleurtjes die gebruikt zijn voor de CAL2014?

 

We hebben een wedstrijd georganiseerd naar aanleiding van het boek van Arne en Carlos, wat brei (of haak) jij buiten? De inzendingen waren overweldigend en uiteindelijk heeft Nienke gewonnen.

Als prijs kon je een brei- en haakcruise winnen door de Delftse grachten!

Natuurlijk hebben we ons 3-jarig bestaan gevierd en hebben we heel veel winacties op FB gedaan. Ook hebben we ontzettend veel haak- en breipakketten voor jullie ontworpen! Weet je nog?

En nu gaan we vrijdag 2 januari beginnen met onze CAL en KAL! Daar hebben we ook zoveel zin in en gelukkig jullie ook!

Wat willen jullie graag iniedergeval terugzien komend jaar? 

 


5 berichten


 • lenneke 29 december 2014 om 21:36

  lieve dames van knotten,
  ik wil jullie bedanken voor het leuke jaar en gezellige winkel vol inspiratie en enthousiastme!!!jullie hebben me meer dan eens opgevrolijkt ( zonder dat jullie het wisten)en mijn minder leuke gebeurtenissen van de afgelopen jaar en jaren even doen vergeten!hartelijk dank!!ik heb genoten van alle workshop en ben elke keer weer blij als lelsie of emand anders, me weer een steek uitlegt en bij leert!!:) of het me gewoon nog eens uitlegt als ik het nog niet snap!!:)of als francis me heel gelukkig maakt met het bestellen van mijn favo brei boek!!
  heel erg bedankt!!ik wens jullie alle een hele goed,gezond,gelukkigen geweldig jaar!!met heel veeel kleur en inspiratie voor nog meer leuke workshop/pakketen en patronen!!
  ik sta te trappelen voor de cal voor het breien!en weer leuke nieuwe workshops te doen voor haken en breien!keep on the good work!!


 • Heidy 29 december 2014 om 17:44

  Lieve Allemaal!

  Graag wil ik jullie blijven terugzien! ?
  Iedere keer weer inspirerend!

  Vele pakketjes hebben mij blijgemaakt in 2014, maar 1 pakket in het bijzonder, het pakket COTONE katoen!
  Zulke prachtige kleuren, dat was de inspiratie voor mijn bonte CAL!

  Het breien en vervilten heb ik ook ontdekt en op dit moment ben ik bezig met de laatste toeren van de Olympiasjaal in halve linnensteek…
  (En ook nog steeds bezig met de rand van mijn Grannydeken…. ?)

  In 2015 ga ik weer lekker verder met breien en haken en hoop ik jullie ook weer eens “live” te ontmoeten!

  Maak er een goed 2015 van!

  Liefs vanuit een wit Wageningen!

  Heidy


 • Anja Poppe 29 december 2014 om 16:52

  Dokter Knotten,
  Van het voorjaar ben ik begonnen met haken en breien. Via Facebook kwam ik bij jullie winkel terecht. Sinds die tijd kom ik geregeld even langs. Omdat haken en breien als een soort therapie voor mij werkt, heeft manlief het zelfs over dokter Knotten. Ga zo door!!!

  Allemaal een gezellige jaarwisseling en de beste wensen voor 2015!


 • Mary 29 december 2014 om 15:17

  Wij sluiten ons van harte aan bij de vorige schrijver. Het was een geweldig jaar. Ik heb heel veel genoten van jullie allen. Mijn man vindt het grandioos wat er allemaal gemaakt wordt.
  Jullie zijn lekker verslavend.
  Prettige jaarwisseling en zeker tot 2 januari 2015.
  Laten we er in 2015 weer wat moois van maken. Kus voor jullie allen.


 • Nel 29 december 2014 om 15:02

  Jullie zijn een grote inspiratiebron voor mij.
  Ik wens jullie daarom een geweldig nieuwjaar met héél veel
  leuke ideeën. En gezondheid voor een ieder.


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.