Klanten op de foto

2 berichten 26 apr. 2015

 

We hebben dit jaar op 14 februari een fotosessie gehouden. Zie ook onze facebookpagina voor het album. We hebben echt enorm veel geweldige foto's verzameld. Maar we openen met dit prachtportret. Deze foto symboliseert voor mij veel van onze bijzondere winkel. 3 generaties op de foto. Connie die breit, nu een set in de roze bombolo.

Dat is een van de dingen die ik zo geweldig vind aan Knotten, de meest unieke wolwinkel. Dat er soms twee of drie generaties samen komen shoppen. Eigenlijk kijk ik dan met bewonderende ogen en soms een steek van gemis. Mijn vader en moeder hebben dit niet mee mogen maken, dat hun jongste dochter in het diepe is gedoken en een wolwinkel is begonnen. Het breien heb ik van mijn moeder geleerd. Haken van mijn Tante Truus. Mijn vader was een echte ondernemer en zou zo trots geweest zijn op zijn dochter. Maar als die drie generaties er zijn, kijk ik vooral hoe mooi dat toch is, dat je de creativiteit deelt en samen geniet van mooie dingen maken!

Nog zo'n foto die voor mij symbolisch is. Deze heerlijke mevrouw woont in de buurt en komt op haar fiets naar ons toe. Leslie helpt haar af en toe op weg, maar ze vindt het zo heerlijk om bijvoorbeeld haar eigen muts te breien. Ook wil ze graag altijd nieuwe dingen leren, hoe gaat die magische ring ook alweer? Geweeeldig dat we ook de oudere generatie kunne bedienen!

Waarom deze foto voor mij bijzonder is? Omdat Mary symboliseert hoe een bijzondere klanten we hebben! Ze helpt ons continu met haakwerkjes die nog af moeten en ze heeft een tomeloos enthousiasme voor wat we nu weer bedenken. Een klant die ik beschouw als vriendin en ook dat heb ik wel vaker. Dankbaar dat dit soort mensen op mijn pad komen!

 

Deze klant heeft een speciaal plekje bij meerdere meiden van ons! De hartjes staan symbool voor de band die we hebben. Op deze foto komt het niet uit, maar Ria weet de prachtigste dingen te breien! Ik kan wel 100 foto's neer zetten van alle mooie kunstwerken die worden gebreid, maar dan doe ik altijd iemand tekort. Dus Ria staat symbool voor al die meest geweldige projecten die jullie allemaal maken en voor de bijzondere band die met veel van jullie hebben!

Alweer zo'n prachtige vrouw. Inmiddels bezoekt Annemiek onze winkel met kleindochter, en de dochter kennen we ook goed. Zo mooi om te zien en te mogen meemaken hoe een leven zich ontwikkelt en te delen in het lief en leed van zoveel mensen.

Het plezier dat afstraalt van dit mooie stel! Ook al van die heerlijke klanten waarbij het genieten voorop staat.

Niki staat dan weer symbool voor de jongere generatie. Heerlijk om jonge meiden vol passie bezig te zien en wij zijn ook trots op hun kunstwerkjes!

Dankjulliewel ontzettend lieve en mooie en prachtige en geweldige klanten! Ik wil natuurlijk niemand tekort doen want jullie maken allemaal de mooiste dingen, ik heb redelijk willekeurig geselecteerd om mijn verhaal te vertellen hoe bijzonder het is voor ons om jullie als klant te mogen hebben! 

 


2 berichten


 • Mary Huisman 29 april 2015 om 23:25

  Heel veel dank voor je lieve woorden. Ik heb het altijd erg naar mijn zin. Ik Geniet van alles in jullie winkel.
  Vooral van de lieve meiden waar ik elke keer weer wat van leer.
  Bedankt.


 • Ria Aarssen 26 april 2015 om 22:52

  Hoi Francis, dank je voor je lieve woorden op de site. Ik heb me niet beseft dat ik bij jullie allemaal een speciaal plekje heb. Hartverwarmend, vandaar dus de ketting van hartjes. Deze hangt trouwens aan een rond tafeltje, met de lusjes op de tafel en de ketting mooi rond afhangend, zodat ik de hartjes goed kan zien.
  Nogmaals mijn dank voor deze lovende woorden, ik hoop nog heel lang bij jullie allemaal te komen.
  Liefs Ria


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.