Amigurumi museum - aankondiging en oproep

1 bericht 29 apr. 2015

 

Wat gaat Knotten nu weer doen? Iets helemaal superleuks! We gaan onze workshopruimte helemaal inrichten als museum met alleen maar amigurumi's! Hoe bedoel je? Nu gewoon, we willen kunnen zwemmen tussen alle mooie poppetjes!

We hebben de eer dat we de zeer dierbare ontwerpen mogen lenen van Christel Krukkert, Dendennis, Tessa van Riet en van de Zoomigurumi's die Joke Vermeiren heeft verzameld. Je kunt dus dadelijk ontwerpen bewonderen van bijvoorbeeld boer Teun, Angsthaas, amigurumi's in love en zoomigurumi's!

Ook hebben we zelf al de 5 Lalylala-poppen, dankzij een zeer bedreven klant, en we hopen dus ook van jullie je dierbare poppetjes te mogen lenen. We willen in de amigurumi's kunnen zwemmen, dus het kunnen er nooit teveel zijn!

Data die je vast moet noteren: 23 mei is de grand opening. In de ochtend kun je ook al de workshop komen doen om amigurumi's te leren haken in de zeer inspirerende sferen.

Het weekend van 27 en 28 juni gaan we een spetterende afsluiting organiseren.

Maar eerst: mogen we van jullie je amigurumi's lenen? In te leveren vanaf nu en op te halen begin juli.

De eerste mand staat al klaar voor ons!


1 bericht


  • lianne beuker 29 april 2015 om 23:17

    Hallo, leuk idee! Ik heb zeker 6 lalylala’s staan en nog verschillende amigurumi van o.s. Den dennis en christel krukkert. Jullie mogen ze best lenen. Maar ik woon in emmeloord. Is dat te doen? Hoor graag van jullie.
    Groet lianne


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.