Feestelijke afsluiting amigurumimuseum op zaterdag 4 juli vanaf 13 uur

1 bericht 1 jul. 2015

We nodigen jullie van harte uit op zaterdag 4 juli voor de GRAND FINALE vanaf 13 uur met in ieder geval Christel Krukkert, Tessa van Riet en Kristel Droog.

 

Wat zijn de afgelopen weken leuk geweest! We zijn een plek waar al jullie mooie creaties mochten staan. En dat zijn toch wel heel wat creaties! Onze workshopruimte puilt bijna uit met al die mooie amigurumi's! Zodanig dat we er nog kasten bij hebben gezet.

Hert museum wordt zaterdag 4 juli officieel gesloten. Vanaf 13 uur gaan we daarom een feestelijke afsluiting houden. Je krijgt de kans om met een aantal van de auteurs te praten en/of ze een van de geweldige boekjes te laten signeren. Je kunt dan nog één keer op je gemak rondkijken in het museum voordat iedereen haar amigurumi's weer op komt halen. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en drankje en deze keer gaan we suikervrije cakes serveren.

Het belooft een warme dag te worden zaterdag. gelukkig is ons pand goed geïsoleerd door alle wol, dus is het binnen heerlijk koel. Bovendien kunnen we ook ons plaatsje gebruiken om even bij te komen.

Het amigurumimusem: we hebben de grote namen van Nederland op het gebied van Amigurumi-ontwerpen weten te enthousiasmeren om hun ontwerpen aan ons uit te lenen. Christel Krukkerts aapjes, boerderij en wat beestjes staan bij ons te pronken. Dendennis zelf en angsthaas en feestbeesten krijgen een ereplekje. Tessa van Riets nieuwe boek 'Haak je eigen sprookje' verschijnt mid juni en we mogen haar eerdere ontwerpen uit bijvoorbeeld Amigurumi in love tentoonstellen. De Zoomigurumi's die Joke Vermeiren heeft verzameld, hebben ook hun weg weten te vinden naar Delft. Zoomigurumi 4 is natuurlijk ook vers van de pers. En nu hebben we ook Kristel van mykrissiedolls weten te strikken met haar modellen.

We hebben ook ongelooflijk creatieve klanten. Dus naast ontwerpen die ze haken van de bekende ontwerpers, zijn er ook eigen ontwerpen. Maar bijvoorbeeld Lalylala's worden ook aardig wat gehaakt!

 

 

 


1 bericht


 • An The 23 juni 2015 om 09:29

  Hallo dames,
  Ik heb bij de amigurumi tentoonstelling een aantal knuffels staan.
  Ik kan helaas niet aanwezig zijn op de Grand Finale wat ik eigenlijk heel graag wou.
  Mijn vraag is wanneer kan ik mijn spulletjes op zijn laatst ophalen?
  Nog een hele fijne dag,
  groetjes, An


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.