De dagen met een lach en een traan

12 berichten 28 jul. 2017

Lieve klanten en mensen,

Wat een rollercoaster is deze week. En het helpt mij erover te schrijven. En ik dacht, jullie vinden het vast niet erg om ook wat meer te weten wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt.

Deze week zoveel bijzondere ontmoetingen mee gemaakt. Ik hoop dat de mensen waarover het gaat niet erg vinden dat ik dit wil delen. Zij weten namelijk precies wie ik bedoel.

Klanten uit het hele land komen bij ons langs, hoe bijzonder is dat? Maar nu ook iemand die in Zweden woont en even in Nederland was en toch even langs moést komen bij Knotten in Delft. Een webwinkelklant die toch wat extra uitleg vroeg, kwam gewoon met haar werkje naar Delft, en wij helpen natuurlijk graag!

Dan hebben we onze lieve oudere klanten en ik was oprecht intens blij om een van deze dames weer te zien na zeer lange tijd en gebroken heup en pols tussendoor. Op de fiets zit er niet meer in, maar een bezoekje nog wel gelukkig! Ik krijg het er weer warm van.

Helaas hebben we ook klanten die ziek worden, eentje daarvan blijft breien, maar zien we helaas zelf niet meer. Ik leef op afstand mee zover ik kan. Ook een klant met haar zus, die zijn mee gevaren op de cruise, waarvan de zus ernstig ziek was. Kwam me deze week vertellen dat de zus is overleden, en nu als ik schrijf, zit ik weer met tranen in mijn ogen. En hoe mooi en bijzonder is het dan om te horen dat wij nog voor lichtpuntjes zorgden in haar laatste maanden? Dan realiseer je je weer ten volste dat je niet zomaar een wolwinkel bent. Nee we zijn veel meer.

En dat meer, daar doen we het voor. Een lichtpuntje in iemands leven zijn, daar doen we het voor. Oprecht en eerlijk, uit ons hart. Alleen, daar komt toch een maar, dat gaat me niet altijd in mijn koude kleren zitten. Ik ben erdoor geraakt en soms dieper dan ik zou verwachten.

Maar lieve klanten en mensen die dit lezen, we blijven deze wolwinkel runnen vanuit ons hart. En de passie voor bolletjes wol en katoen waarmee je zulke mooie dingen kunt maken. Maar vanuit ons hart voor jullie, omdat het kan!

Heel veel liefs, een traan weg pinkend, van deze kwetsbare dame op dit moment,

Francis

ps ik schrijf dit zeker ook vanuit ons team Knotjes!

 

 


12 berichten


 • Hennie vDomselaar v Dijk 29 december 2017 om 14:20

  Ik heb mij zin’s een paar dagen geleden aan gemeld .Maar wat leuk en gezellig .Ik zit niet in de buurt om langs te komen maar hoop wel gebruik te gaan maken van jullie site .Wat een leuke en gezellige en aparte dingen hebben jullie .groet Hennie


 • Joke Sijm 1 augustus 2017 om 11:34

  Lieve Knotjes,heb jullie nog niet zo lang geleden gevonden,maar wat een heerlijk thuiskomen.Ben zo blij met jullie,de prachtige persoonlijke blog,het raakt me.Fijn!!Hoop eens persoonlijk langs te komen.Kuzziesssssssssss voor jullie allemaal van Joke Sijm.


 • Nicole 29 juli 2017 om 08:31

  Lieve Francis, wat een warme vrouw ben je toch! Je hebt je hart op de juiste plaats.
  De uitstraling die je weet te weer geven met de online winkel en jullie benadering maakt dat mensen zich in een digitale omgeving, webwinkel, thuis voelen. Je zet een heel eigen sfeer neer waar mensen zich duidelijk thuis voelen, goed voorbeeld was laatst het live videofilmpje waarin jullie modellen showden gemaakt door jullie.
  Ook op mijn wensenlijstje staat een bezoek aan jullie echte winkel en dat gaat er zeker van komen. Tot dan heel hartelijke groet en een dikke knuffel van Nicole ???


 • Caroline Daemen 28 juli 2017 om 19:44

  Lieve mensen,

  Bedankt voor de super lieve berichten bij elke bestellingen. Ik woon bij leuven in België, in jullie winkel geraak ik niet, maar de webshop is super aangenaam, de filmpjes goed toegankelijk voor mij als slechtziende, daarom kies ik ook de eenvoudigere modelletjes ??


 • Marianneke 28 juli 2017 om 16:56

  Wat een mooi bericht, zo persoonlijk! Ik hou van jouw/jullie betrokkenheid bij de klanten, ook bij de onlineklanten! Ik kom binnenkort graag eens neuzen in de echte winkel! En ga zo door, we hebben het allemaal nodig, een beetje positieve aandacht voor elkaar!
  Ik ben blij met jullie!!
  Lieve groet , Marianneke


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.