De Diamant CAL2018 en andere overpeinzingen

3 berichten 5 aug. 2018

Het blijft gewoonweg een feestje om een winkel als Knotten te mogen hebben. Geloof me, het is natuurlijk niet altijd een feestje, maar juist die 'mindere' tijden laten je dat feestgevoel extra ervaren!

Waarom nu deze gedachte? 

Nu zo in de vakantieperiode zijn er best een aantal webwinkelklanten die naar de stenen winkel komen. Zo krijgen we steeds meer gezichten bij die namen en dat is gewoon leuk. Ik krijg nu ook kippenvel als ik zit te schrijven, omdat het uiteindelijk gaat om dat contact, dat menselijke, het samenzijn en dan creëren. Het is en blijft een waarheid als een koe dat handwerken verbindt.

Maar ook nu zo in deze mooie maanden, loopt het toch allemaal anders dan je verwacht. Het winterseizoen is namelijk officieel alweer begonnen, alle wolletjes zijn alweer binnen, maar het is nog niet echt wol-weer. Dus dat vraagt om andere aanpak dan anders. Voor mij persoonlijk is het altijd wol-weer, dus ik ga nu lekker op het strand haken. Zo heb ik de Knotten Diamant CAL2018 (lees hier meer informatie erover) in de kleur Aquamarijn op het strand afgemaakt! Ik kreeg direct ontzettend veel complimenten hoe prachtig hij is. En ja ik ervaar dan ook echt een feestgevoel. Hoe gelukkig ben ik dat ik mag creëren met mooie materialen, duurzaam en echt. Daar ben ik elke dag dankbaar om!

Maar om even terug te komen op de klanten.

Daar ben ik ook elke dag dankbaar om. Dat jullie onze winkel kunnen waarderen, dat jullie het leuk vinden om er een dagje Delft van te maken om een bezoekje aan Knotten te kunnen brengen. En ik vind het dan weer een feestje om jullie te begroeten en blij te zien.

Ook uit onze reviews blijkt dat jullie tevreden zijn, en daar doen we het echt om! Natuurlijk komt iemand wel eens een bolletje tekort, versturen we per ongeluk iets verkeerds op, raakt iets zoek in de post of vindt iemand het patroon onduidelijk. Maar wij doen er alles aan om die vragen of problemen op te lossen en daar zijn jullie ons dan weer dankbaar voor.

En om dan weer even terug te komen op de Knotten Diamant CAL2018

Het is zo leuk om iets moois te mogen maken van de prachtige materialen die we hebben van Lana Grossa! De kleuren zijn om totaal verliefd op te worden. Serieus ik vind ze allemaal even mooi, weet echt niet wat mijn favoriet is.

En wat te denken van de Jade plaid?

Kortom het zijn dankbare tijden en sluit af met heel veel lieve groetjes!

Francis

ps bekijk hieronder de kleuren in de video:

 


3 berichten


 • Julia 7 september 2018 om 11:10

  Een geweldige kleur samenstelling
  Ik heb de natuur tinten erg mooi
  En zeer fijne garen
  Loved


 • Tineke 8 augustus 2018 om 09:44

  Ik haak bijna constant omslagdoeken. Omdat ik mijn haakwerk overal mee naar toe neem onmoet ik steeds andere mensen en het resulteert in een vraag naar mijn haaksels. Dus, als ze af zijn verkoop ik ze. Zo leuk om te doen. Zelf vind ik dat ze mij niet staan maar wel heel leuk bij anderen en ik heb het plezier van het haken.


 • sonja 8 augustus 2018 om 09:27

  Jullie mails zijn altijd erg enthousiast. Er is echter een ding, dat me verbaasd: jullie maken zoveel omslagdoeken! En ik gebruik er eigenlijk zelden een… Ze hangen in de kast, en dat is het. Dus als ik er enkele heb, en ze verslijten nooit!, dan ben ik bijna levenslang klaar met omslagdoeken.. Ik heb wel eens geprobeerd om ze te gebruiken in de winter over mijn jas, maar dat vind ik alleen maar lastig.
  Ik brei dus truien en vesten, kijk af en toe naar een patroon van een jurk. Maar als ik mijzelf daarin voorstel, vind ik het toch niet bij me passen.
  Zijn er echt dames die zoveel omslagdoeken hebben?


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.