Een pop-up

19 jun. 2021

Wat een raar jaar is het geweest! Ik had nooit kunnen bedenken hoe dat jaar zich heeft ontvouwen. Dat had niemand. En het is natuurlijk nog steeds niet zoals het was.

Het leuke is geweest dat breien en haken een ongekende vlucht hebben genomen. We moesten immers veel thuis blijven en dan is een hobby echt heel erg fijn om te hebben. Daar ben ik dan ook elke dag dankbaar om dat ik ook zo'n enorm plezier kan beleven aan breien en haken. Het leidt af, het geeft voldoening, het geeft plezier, het geeft geluk. Die kleine geluksmomentjes die je elke dag dan ondanks alles tóch kunt en mag beleven. Omdat de kleuren zo mooi staan, omdat je steken zo netjes zijn, omdat je patroon zo mooi uitkomt of omdat je bijvoorbeeld je mooie stola kunt gaan dragen.

Het minder leuke voor mij is geweest dat het openhouden van de winkel gewoonweg niet ging. Omdat we de winkel als magazijn zijn gaan gebruiken en we afstand houden niet konden realiseren. Ook is het veel schakelen geweest. Ik heb echt wel wat wakker gelegen met alles wat er gebeurde en op me afkwam.

Hoe trots en blij ben ik nu dan ook dat we weer een winkel hebben geopend. We hebben een pandje gehuurd een paar deuren verder van onze 'oude' winkel. De pop-up is misschien iets kleiner dan de oude winkel, maar de oude winkel is vlakbij om eventueel wat extra bolletjes en/of pakketten op te halen. Dus de kans dat je misgrijpt, is wel veel kleiner geworden. Bovendien is een kopje koffie bij Tazz tijdens het wachten op onze kosten te nuttigen!

Want dat ik de winkel bijna 10 jaar geleden ben gestart, is niet om online te werken maar om een winkel te hebben! De liefde voor een winkel is mij namelijk met de paplepel ingegoten. Mijn ontzettende lieve vadertje heeft heel zijn leven bij V&D gewerkt. Nu ook nog vaderdag, dus het voelt alsof hij met z'n prachtige glimlach vanaf zijn ster toekijkt en mee geniet met zijn jongste dochter. Want er is weer een winkel, waar je langs kunt komen, waar je contact hebt!

En ik heb jullie allemaal zo gemist en ik vind het zoooooo ontzettend leuk dat ik een aantal van jullie alweer heb gezien en ook dat ik jullie namen nog niet ben vergeten gelukkig! Zo fijn, dus ik kijk ernaar uit om ook jou Ria, Lia, Karin, Marion, Marjolein, Corinne, Annemiek, Marian, en ga zo maar door weer te zien, maar nu op Voldersgracht 19A!  

Dus lieve Papa, dank voor je inspiratie die je me hebt meegegeven! En lieve klanten, dankjulliewel voor jullie geduld en jullie trouw blijven en tot snel!

Heel veel liefs,

Francis en natuurlijk de andere Knotjes zoals Angelique, Vera, Melinda, die ook zo blij zijn dat we weer klanten kunnen ontvangen!

Fotografie: Brigitte Vervloet


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.