Ook maar een mens - niet meer 'even'

4 berichten 26 jan. 2017

Lieve mensen,

Wat bijzonder is onze winkel toch. Supertrots ben ik, dat we dit in het Delftse gewoon even neerzetten. En dan gebruik ik het woord even weer, terwijl we elkaar beloofd hebben niet meer het woord even te gebruiken.

Want dat 'even' dingen doen, dat kan niet. En we lopen er nu echt wel tegenaan dat we zo ontzettend veel ondernemen en denken dat er 'even' bij gaan doen.

Ik wil jullie laten weten dat we nu zoveel aan het doen zijn, dat we tijdelijk niet voldoen aan de standaard die we onszelf hebben opgelegd. Misschien merken jullie er niets van, maar ik wil het graag van mijn hart hebben.

Zo zijn we er nog niet aan toegekomen om te communiceren over onze mutsencampagne. Ik zit hier met kippenvel te typen. Want hoe bijzonder is het wat jullie allemaal hebben gehaakt en gebreid! Zoveel mutsen, geweldig! Lees hier meer en daar plaatsen we ook het uiteindelijke aantal mutsen (nog even in spanning houden).

En dan nu de Knotten Fourtune CAL2017, de tunische haak Crochet ALong die we hebben bedacht. Leslie en ik zijn superenthousiast aan het ontwerpen geslagen. Natuurlijk geen idee dat er zoveel mensen mee zouden doen. We zijn ook zeer gepassioneerd erover en misschien proeven jullie dat ook. Doe je ook mee? Vinden we superleuk! Lees alle informatie erover hier.

En daarnaast zitten we ook echt niet stil. Want het leukste wat er is, is het ontwerpen! Dus zo hebben we recent de Color Boost stola ontworpen, heerlijk in ZEN breien.

Daarnaast ontwerpen we natuurlijk ook altijd haakpakketten. Wat te denken van de nieuwjaarsstola?

En dan ontwerpen we ook altijd modellen voor de Simply breien en haken (deze verschijnen weer bijna).

Omdat we de brei- en haaktijdschriften zo leuk vinden en de vaste tijdschriftenwinkel in ons buurtje is gestopt, hebben we ook maar tijdschriften in ons assortiment opgenomen. Dus je kunt bij ons terecht voor de Simply breien en haken, maar ook voor de Linda!, Flow, Libelle en Margriet. Kom eens kijken!

Daarnaast hebben we natuurlijk gewoon een winkel. Er worden bolletjes verkocht en we vullen weer bolletjes aan. Er komen nieuwe collecties, we willen graag voorbeeld breien en haken. We willen dat alles er netjes uitziet. We moeten voldoende naalden op voorraad hebben.

En en en, we hebben best wel veel dingen die we allemaal zo goed mogelijk willen doen. Voor jullie. En ik moet eerlijk toegeven dat het nu een beetje te veel is. Het is geen klacht, maar een excuus naar jullie. Een beetje te veel en dus kunnen we 'even' niet alles met zoveel aandacht doen als jullie gewend zijn. Dus mijn oprechte excuses daarvoor, maar we vinden het allemaal zo leuk en zijn zoveel met passie bezig dat het weer helemaal goed gaat komen! 


4 berichten


 • Ingrid Dam 26 januari 2017 om 14:06

  Wat komt mij jouw verhaal bekend voor. Terecht dat je ‘even’ iets minder laat horen. Pas goed op jezelf, je hebt er maar eentje van!


 • Brigitte storms 26 januari 2017 om 12:58

  Bedankt om dit te melden.
  Het is voor mij ook heel herkenbaar, dat moeilijke evenwicht tussen zoveel ‘willen’ doen en maar zoveel ‘kunnen’.
  Godzijdank zijn we allemaal mensen, niemand is perfect en dat hoeft ook niet, toch?


 • Annemieke Korsen 26 januari 2017 om 11:26

  Zoals lenneke het hierboven zo mooi schrijft daar sluit ik mij helemaal bij aan ??


 • Lenneke visser 26 januari 2017 om 10:59

  Geeft toch niks lieve Francis!!jij en jullie doen het geweldig!!super gave winkel!!met zoveel moois en leuks!!take your time alles komt goed!!geweldig dat jullie zo vele leuke en mooie dingen doen!!!jullie maken een hoop mensen heel gelukkig!!zo heel veel dank daarvoor!!??


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.