Open huis op 27 augustus: ook presentatie Knotten Autum Islands CAL2017

4 berichten 15 aug. 2017

Zondag 27 augustus houden we Open Huis! 

Wat gaan we doen? Uiteraard presenteren we de nieuwe Knotten Autumn Islands CAL2017. Alleen tijdens deze dag zijn de pakketten in de door ons gekozen kleuren met 10% extra korting te koop (bovenop de 20% voororderkorting). Wil je je eigen kleuren kiezen? Dat kan ook, we hebben echt een mooi assortiment kleuren Cool Wool samengesteld en deze dag krijg je 15% korting op de aanschaf van de losse bolletjes. Deze aanbiedingen gelden alleen in onze winkel tijdens het Open Huis. Natuurlijk hebben we ook mooie nieuwe draadjes en boeken! We gaan er uiteraard weer een feestje van maken waar we ook zorgen voor een hapje en een drankje! Wij hebben helemaal zin in het nieuwe seizoen en hopen jullie te zien!

Wat een prachtige deken wordt de Knotten Autumn Islands CAL2017! Bekijk de kleuropties hier.

En alle 12 vierkanten zijn nu bekend! Lees ook meer op onze vorige blog.

Het sluitstuk van deze CAL2017 is het masterpiece. Toch te mooi?

 

De pakketten zijn tot 1 september met 20% voororderkorting te bestellen. De CAL2017 start namelijk op 15 september 2017.

Nog kort op een rijtje:

De naam: Knotten Autumn Islands CAL2017

De start: vanaf 15 september komt er elke week een patroon op de site van 1 vierkant. We haken voor de grote deken 12 vierkanten en voor de kleine deken 6 vierkanten.

De kleuren in pakketvorm (met korting 20% te bestellen): Kleur A zoals het voorbeeld, kleur B is blauw met beige en kleur C is grijstinten met geel.

Het materiaal: We haken met de Cool Wool van Lana Grossa, dit is 100% superwash merinowol. 6 kleuren en van elke kleur 4 bollen. Verder kun je een tussen- en buitenrand haken, hiervoor heb je 6 bollen nodig. De rand is bij ons in Kleur A en B bruin en bij kleur C is het antraciet.

Haaknaalden: we gebruiken in ieder geval haaknaald 5 en 5.5 mm. Haak je van nature strak, dan heb je wellicht ook haaknaald 6 mm nodig voor het haken van de kabels.

Kan ik meedoen als beginner?

Bij kabels haken is het wel handig als je steken kunt herkennen. De techniek is gewoon iets nieuws, maar niet superingewikkeld. Maar je moet er wel op kunnen vertrouwen dat je de steken herkent. Dus enige haakvaardigheid is wel gewenst.

Moet ik een rand haken?

We hebben de vierkanten even uitgestald, en zo is het natuurlijk al een prachtige deken! Je kunt ook altijd op het einde beslissen of je wel of geen rand gaat haken.

 Nog een detailfoto.

Wij zijn zelf totaal verliefd geworden op deze prachtige deken! We hopen jullie ook. Kies uit een van de 3 kleuren en haak aan!

 


4 berichten


 • anja 20 oktober 2017 om 09:13

  Ik ben helemaal bij en zeer content met de blokken… kabels haken was niet eens zo moeilijk,ik sta versteld van mezelf❤
  Kijk uit naar het volgend blok


 • jani meijer 17 september 2017 om 12:33

  Ik heb mijn eerste blok bijna klaar,maar er zit een klein foutje in de laatste regel.
  Er staat, rij 30-34 herhaal rij 1, maar ik denk dat het moet zijn herhaal rij 2 gezien de foto.
  groet jani meijer


 • Ans Vogelenzang de Jong 27 augustus 2017 om 11:32

  ik bedoel natuurlijk zondag a.s. als open dag !Helaas lukte het me niet i.v.m. de pijn jammer hoor.Succes met jullie open huis/dag en graag tot een volgende keer,gr.Ans.


 • Ans Vogelenzang de Jong 24 augustus 2017 om 10:31

  ik probeer toch a.s. Zaterdag naar jullie open dag te komen.Ik moet even afwachten wat mijn arts vanmiddag te vertellen heeft en daarna neem ik de beslissing.Ik loop op krukken en dat is misschien niet zo handig maar ik ben zo benieuwd wat jullie te bieden hebben!Hartelijke Groeten van Ans Vogelenzang de Jong te Lekkerkerk.


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.