Wolwinkeltje spelen

4 berichten 25 sep. 2017

Lieve, lieve lezers,

Vandaag even een woordje omdat ik vind dat ik apetrots mag zijn! 6 jaar geleden in het hele diepe gedoken, ik had toen echt geen idee. Nu vind ik dat heel grappig klinken. De eerste klanten die aan me vroegen 'hoeveel bollen gaan er dan in dat vest?' moeten we raar hebben staat te kijken toen ik even met mijn mond vol tanden stond.

En nu, 6 jaar later, kun je echt niet meer spreken van 'wolwinkeltje spelen'. We zijn een bruisend bedrijf dat gigantisch aan het groeien is.

Toch proberen we oprecht om het persoonlijke in een hoog vaandel te laten staan. We doen ons uiterste best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en ook de persoonlijke noot niet te vergeten.

Dus nu zomaar even een groet van mij, Francis, omdat ik vandaag even stil mag staan bij wat ik heb bereikt. 

En het aller- allerleukste blijft om mooie dingen te maken met die mooie bolletjes die in de winkel liggen en dan jullie te enthousiasmeren! Want wat is het toch heerlijk om een haaknaald in je hand te hebben en dan gewoon iets moois te creëren.

Zonder het Knotten-team zouden we nu ook niet staan, waar we nu staan. Dus ook ben ik supertrots op onze Knotjes die allemaal stuk voor stuk een echte liefde hebben voor de bolletjes.

We staan klaar voor jullie, met de haaknaald in de hand!

Ik ga zo verder haken aan een prachtige nieuwe sjaal en wat ga jij nu oppakken? 

Fijne avond en dikke kus van mij,

Francis

 

 

 

 

 


4 berichten


 • Rita Thijsbaert 19 april 2018 om 09:47

  Allereerst proficiat met je 6 jarig bestaan. Een droom wordt werkelijkheid.
  Bij mij zal het een droom blijven, spijtig want de dame waar ik altijd wol ging halen is op pensioen gegaan en ze stelde het me wel voor om haar handeltje verder te zetten, maar door zelf al wat ouder te worden en met de gezondheid gesukkeld te hebben, heb ik dit aanbod niet kunnen aannemen. Heel spijtig, ik zeg had ik 10 jaar jonger geweest was er geen twijfel mogelijk. Maar ja…
  Ik ben blij dat ik jullie ontdekt heb en dat jullie zo een mooie en snelle service geven ook zelfs naar België.
  Volhouden zo en ik ben een zeer tevreden klant :-)


 • vermeiren myriam 9 januari 2018 om 08:59

  hallo, hartelijk gefeliciteerd met jullie 6 jarig bestaan, inderdaad jullie doen dat super, en daarom mijn grootste bewondering voor jullie team,SUPER.


 • Renate Kortekaas - van der Hall 28 september 2017 om 20:18

  Hallo Francis,

  Van Harte Gefeliciteerd!
  Ik vind jouw/jullie patronen fantastisch. Ook de kleuren combi’s zijn SUPER!
  Ik zou willen dat ik meer tijd had om al dat moois te maken….

  Liefs Renate
  Goirle – Noord Brabant


 • Harjanne 26 september 2017 om 05:01

  Het is een plezier om iets bij jullie te bestellen! Persoonlijk is een groot ding, maar dat maken jullie er wel van, zo voelt het! Gefeliciteerd met 6 jaar en haak lekker door, er komen mooie dingen van! Met een groet terug uit het “hoge noorden”?


Laat opmerking achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.